fbpx

stwentyfive

Maksimér din Google Ads performance

Tiltræk de rigtige kunder, kontroller dine budgetter, datadrevet optimering, nøjagtig målbarhed, effektive resultater

… alt dette med Google Ads. Vi hjælper Skandinaviske virksomheder med skræddersyede Google Ads løsninger, der baserer sig på din virksomheds behov.

Hvorfor Google Ads er så effektivt.

Google er verdens største søgemaskine, hvor du med annoncering rammer din nuværende og potentielle målgruppe uhyre effektivt. Dette betyder mere trafik. Flere leads. Og øget omsætningsmuligheder for din webshop. 

 

Hos stwentyfive er vi specialiseret i at lave best-in-class succesfulde Ads-kampagner til både B2B- og B2C virksomheder. 

Vi er på dit team

 

Du får et team af specialister med på dit hold. Vi lægger strategien for din Google Ads annoncering. Sørger for at fastholde den, så du nemt kan følge med i vores transparente rapporter – der giver dig insights i hvordan kampagner performer, hvilke indspark til konverteringsoptimerende landing pages vi har, og hvordan vi udnytter dit budget på bedst mulig måde.

 

Få online synlighed

Dine kampagner og annoncer bliver optimeret mod at blive vist til dine kunder på det rigtige tidspunkt – når de er aktive og klar til at købe. Vi sender kunder til din hjemmeside, vi sætter budgetter og targets for, hvad dine kunder skal koste dig, så du får mest ud af Google Ads.

Dybdegående analyse

Vi udarbejder dybdegående analyser af din Google Ads konto, så du ved, hvordan du bruger dine penge, hvilke produkter der sælger mest og hvad du tjener.

Optimering og budgetter

De rigtige søgeord og de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt eller den bedste position. Der er mange faktorer for, hvornår man sælger bedst. Vi arbejder konstant på at forstå netop din virksomhed bedre og optimere mod et bedre resultat.

Derfor skal du vælge os:

01. Transparent og proaktiv rapportering

Hos os har du altid adgang til din egen Google Ads konto – det lyder som en selvfølge, men er det desværre ikke. For os handler det om performance for din virksomhed, og det går kun, hvis alle har adgang til de samme tal. Derudover, så sørger vi for, at du har dit eget data dashboard, så vi hele tiden kan holde performance op på de målsætninger, vi har sat for samarbejdet.

02. Ongoing

Mange kører med en kampagne-til-kampagne-tilgang i deres annoncering. Vi arbejder istedet med konstant at udvikle din Google Ads konto både på annoncer, CTA’er, søgeord og kampagner.

03. Ingen siloer

Vi arbejder på tværs af de primære performance-kanaler – og derfor ved vi, hvor effektivt Google Ads arbejder sammen med din annoncering på sociale medier og din E-mail Marketing.

04. Best-In-Class

Vi sidder med Google Ads for virksomheder i hele Norden, hvilket giver dig en partner, der er altid er opdateret på nye muligheder og best-in-class viden om, hvad der performer – og hvad der ikke gør. Vi opsætter og arbejder med setup, der sørger for de mest optimale muligheder for dine budgetter og dit omsætningmål – måned efter måned.

Det vi kan hjælpe dig med er:

01. Opsætning

Opsætning af en best-practice annoncekonto i Google Ads til at køre effektiv prospecting og retargeting, så du udnytter data til at nå ud til eksisterende og nye kunder

02. Integration

Integration, så din Google Ads annoncering spiller sammen med dine øvrige marketingkanaler

03. Eksekvering

Eksekvering på din annoncering, så du får mere relevant trafik til din hjemmeside flere konverteringer af dine produkter og øget omsætning i din webshop

04. Udvikling

  • Udvikling og test af content, kampagner, søgeord, produkter og landing pages der skaber konverteringer.

Udnytter du dit fulde potentiale?

9 ud af 10 danskere bruger Google, når de skal finde information om et produkt eller allerede er købsklare…

Vi møder ofte webshops, der endnu ikke har fået et grundigt og systematisk potentiale-tjek af deres annoncekonto på Google. Lad os give dig et indblik i dine resultater, og hvordan vi kan optimere dem efter best practice.

Brug for Google hjælp?