fbpx

Facebook annoncering er en af de mest effektive marketing tiltag til at skabe awareness og salg hos nye kunder. Flere virksomheder har dog en stor udfordring i at opnå en positiv Return On Ad Spend (ROAS), når de annoncerer til nye kunder – også selvom de har et retargeting setup. 

De kender dog ikke Facebooks måske mest effektive feature endnu. 

Du ved måske selv at det kan være rigtig dyrt at annoncere til nye kunder på Facebook. Det er måske kun retargeting annoncer, som giver et positivt afkast? Målgruppevalg kan være svært at definere, især hvis du lige er startet med at annoncere på Facebook. For ved du overhoved hvilke kreativer og produkter din målgruppe gerne vil se? Hvad nu hvis jeg sagde til dig… At du kan opnå et enormt afkast uden at definere en målgruppe eller tilføje kreativer på dine Facebook annoncer? 

Hvis du driver webshop kender du måske allerede Facebooks retargeting muligheder, ligesom Dynamic Product Ads. Det er en vildt effektiv funktion, hvor du får samlet op på alt den trafik, som ikke konverterer på din side. Du kan dynamisk annoncere produkter til kunder baseret på deres adfærd på din side.

Har du ikke opsat et retargeting flow endnu? Få hjælp til at komme godt igang

Den funktion vi skal om nu, minder utroligt meget om retargeting funktionen. Den store forskel er dog, at du viser produkter til personer, som ikke har besøgt din side endnu.

Dette kaldes for Broad Dynamic Ads.

Når du følger de normale trin i opsætningen af en retargeting kampagne, så vælger du “Find prospective customers even if they haven’t interacted with your business” i stedet for “Retargeting ads to people……….”.

Det lyder måske lidt for smart i en fart, men det er faktisk en GENIAL funktion, som Facebook tilbyder her. 

Med denne funktion rammer du faktisk folk, som har vist interesse i den type produkter du sælger eller produkter, som minder om! Når du bruger funktionen, vil personer automatisk få vist produkter, som matcher deres interesse. 

Kort sagt, så vil du med denne funktion kunne stjæle kunder fra dine konkurrenter. 

Resultater

Hos S25 har vi brugt denne funktion på flere af vores e-commerce kunder, og vi har blandt andet fået følgende resultater over en 3 måneders periode.

Disse resultater er udelukkende baseret på top-funnel kampagner, hvor omsætningen kommer fra nye kunder. Størstedelen af omsætningen kommer faktisk på bunden, da remarketing-flowet fanger det meste af trafikken og konverterer det til betalende kunder.

Her er ROAS meget højere. Fordelen ved denne slags annonce er, at du har et positivt afkast gennem HELE din funnel.

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts