Google Shopping og PPC (Pay-Per-Click – ja det er hvad vi kalder det) er blevet mere og mere sofistikeret og algoritme bestemt med årene, men der er stadig tre grundlæggende grunde til, at virksomheder i alle størrelser bruger penge på denne form for annoncering.

1. Målret annoncer

Muligheden for at målrette annoncer baseret på den kommercielle hensigt som brugeren har, hvilke produkter og brands de søger

2. Målbarhed

Tracking af resultater for at vide præcis hvad du får ud af denne form for annoncering.

3. Købsfunnel

Brugeren købshensigt er “jeg er klar til at købe”. Hvorfor man ofte kan se realtid lighed mellem den kommercielle hensigt og resultaterne.

Google Shopping er markedets absolut mest effektive annoncerings værktøj for webshops. Med muligheden for at vise produktnavne, størrelser, aktuelle priser, udsalgs priser og måske vigtigst – og hvorfor shopping differentierer sig for original search annoncering – synlige billeder.

Hvis du ikke annoncerer dine produkter på Google Shopping, misser du 100% ud på potentiel omsætning.

Hvad er Google Shopping?

Det er en Google service der giver brugere muligheden for at søge efter, sammenligne og shoppe produkter fra forskellige retailers som har betalt for, at annoncere deres produkter. 

Hvorfor bruge Google Shopping? 

… Fordi det virker. Man betaler kun for kliks og ikke for visninger. Det vil sige, at har man produkter brugeren søger efter, og har en hjemmeside med et købsflow der er overskueligt, intuitivt og viser produktvarianter, priser, beskrivelser m.m. har man et godt udgangspunkt for at tjene penge gennem dette setup.

Men hvordan tilføjer man så sine produkter til Google Shopping?

Den nemme forklaring er gennem nedenstående 8 punkter.

Sæt et Google Merchant Center op
Optimer produkt billeder, priser, beskrivelser og titler
Hent og indsæt jeres produktdata feed
Link til din Google Ads account
Opret en kampagne
Definer dine ønskede max CPC (cost per click) priser.
Sæt targets op
Udbyg ad group

Dette er blot starten på rejsen, og det er her kommer stwentyfive ind i billedet.

Vi hjælper dig med at optimere dine kampagner, sætte den rigtige struktur op og analysere hvilke brands og produkter der netop er dine vigtigste – hvilke der giver dig bedst mulig værdi.

Vi hjælper dig derfor både med at afsætte produkter og fortælle dig hvilke produkter og brands der sælger.

One Response

  1. When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.