Pressemeddelelse / Nyt Samarbejde / Audi Danmark

Kendte iværksættere deler deres hudløst ærlige fortælling om succes og fiasko i et nyt format i samarbejde med Audi.

stwentyfive og Audi er gået sammen om at skabe et digitalt koncept i Danmark, hvor kendte danske iværksættere bliver hentet og kørt på arbejde. De første afsnit af “VEJEN FREM” udkommer i marts, hvor blandt andet Lasse Søkilde fra Bold Drinks og Christian Arnstedt fra Blazar Capital skal til første bestyrelsesmøde hjemme hos Jesper Buch.

Samarbejdet med Audi er opstået i et fælles ønske om at skabe et nyt og aktuelt format, hvor vi kommer med ind i hverdagen, bagom alle forsidehistorierne – helt råt og ærligt. Kim Justesen, co-founder af det nordiske marketingbureau, stwentyfive, fortæller:

– Til dagligt hjælper vi danske iværksættere med at få succes i udlandet, og vi oplever ofte en anden side af de her personer, end den man læser og hører om i medierne. Det har derfor været vigtigt for os, at formatet har fokus på de små personlige og ærlige historier om succes og nederlag i hverdagen, som tit går tabt i den store fortælling på alverdens forsider. Fordi vi tilbyder at køre folk på arbejde, får vi skabt et intimt rum, der giver muligheden for at åbne op, så selv hardcore iværksættere får lyst til at dele deres hudløst ærlige og til tider mere sårbare sider.

Jacob Thiesen, Marketingchef hos Audi Danmark supplerer:

– Det unikke ved lige det her koncept er, at vi kan give iværksætterne ordet og lade dem fortælle deres sandhed. Vi ved, at de har en travl hverdag, proppet med møder og aftaler, så det føltes oplagt at gå med i et samarbejde, hvor bilen skaber rummet og mulighed for at en mere uformel snak – på vej fra A til B.

Audi har en lang og stolt tradition for at støtte talenter primært i sportens verden. Senest er Audi gået ind i esport og kigger i naturlig forlængelse heraf nu mod erhvervslivets spirende talenter, som – særligt i disse tider – også har brug for lidt medvind på deres vej frem. Jacob Thiesen uddyber:

– Vi finder det naturligt at være med til at bane vejen for disse mennesker, som griber mulighederne, går den ekstra mil, og som vil være med til at skabe fremtiden i stedet for at lade fremtiden skabe dem, fordi det er så indgroet en del af vores brand.

Samtidigt tager konceptet udgangspunkt i de aktuelle trends og digitale adfærd, hvor det brugerdrevne og ærlige indhold vinder frem på sociale medier.

– Vores rolle er at være med til at skabe rummet for fortællingen, hvor gæsten kan dele hans eller hendes ufiltrerede historie, som seeren måske kan spejle sig i og forhåbentlig lade sig inspirere af. Vi har i et lille land som Danmark brug for, at folk tør tro på sig selv og egne evner, og at man lader sit talent udfolde – også selvom det ikke nødvendigvis er den mest direkte vej til succes. Det er den evne og tro, der skal være med til at definere vores fremtid, og det er den rejse, vi gerne vil bakke op om, slutter Jacob Thiesen.

VEJEN FREM og samarbejdet mellem Audi og stwentyfive er i første omgang planlagt til 10 afsnit, hvor det første udkommer på fredag den 05.03.2021 klokken 10.00.

Se de første afsnit her →