fbpx

stwentyfive

Sælg med strategisk
E-mail Marketing og nyhedsbreve

Leadgenerering, E-mail Marketing og Marketing Automation bundet sammen i én samlet strategi.

Vi hjælper virksomheder i hele Norden med at engagere deres modtagere og sælge med e-mails og nyhedsbreve. E-mail Marketing kan groft sagt deles op i to kategorier: Kampagnemails eller nyhedsbreve samt automation e-mails. Begge er effektive værktøjer at have til rådighed, når du skal nå dine omsætningsmål.

Stop med at sende massemails - start med at sende strategiske e-mail kampagner

Vi tænker, at du er havnet på denne side, fordi du allerede har indset at...

E-mail Marketing er den mest direkte og omkostningseffektive måde at nå dine potentielle kunder på. Uden sammenligning. For meget få penge kommer du ud til mange tusinde modtagere og booster dit salg dramatisk. Men du mangler måske at opleve på egen krop, hvad e-mail marketing kan gøre for din forretning.

Lad os hjælpe dig med leadgenerering, e-mail marketing og e-mail automations

Bare rolig - vi har alle været der...

Hvorfor får jeg ikke flere tilmeldinger ?

Hvorfor  åbner mine modtagere ikke ?

Hvorfor  klikker de ikke ?

Hvordan  får jeg mine modtagere til at købe ?

Hvor  tit må jeg sende uden at spamme ?

Hvordan  får jeg mine modtagere til ikke at unsubscribe igen ?

Du står måske med de spørgsmål lige nu, men vi har allesammen været møllen igennem. 

Vi kan hjælpe dig med … 

Leadgenerering

Vi har hjulpet kunder i hele norden med at bygge sunde og solide e-mail marketing lister med blandt andet Facebook Lead Ads, Sleeknote popups og giveaways. En stor liste er ikke målet i sig selv – men jo større og jo mere relevant din liste er, jo større er din potentielle performance.

Valg af den rigtig e-mail marketing platform / marketing automation platform

Der er et hav af forskellige platforme derude – hos stwentyfive arbejder vi med en håndfuld af de mest anerkendte e-mail systemer på markedet. Når vi hjælper dig med at vælge den rigtige platform, tager vi altid udgangspunkt i både dine ønsker og behov.

Customer Data Platforms (CDP)

CDP-løsninger giver de fleste webshopejere våde drømme om natten. Her samler du al kundedata et sted, hvilket giver dig muligheden for at skabe hyper-relevante målgrupper i “real time” som du kan aktivere med personaliserede kundeoplevelser på tværs af CRM, e-mail, din webshop, annoncering og meget mere. Vi har implementeret Clerk.io for flere kunder.

Det vi kan hjælpe dig med er:

01. Strategi og sparring

Lad os hjælpe dig med at komme i gang med en strategisk tilgang til e-mail marketing, hvor vi sammen bygger dine kampagner efter “step by step” modeller, som har skabt eksplosive resultater for både store og små webshops. Med os på sidelinjen, bliver du i stand til at ramme dine kunder med det, som de lige nu har behov for – og de tilbud, de er på udkig efter.

02. Leadscoring og triggerflows

Leadscoring bliver oftest brugt i b2b virksomheder. Scoring kan dog sagtens anvendes af b2c virksomheder og af webshops til at trigge automation flows, bygge kundeprogrammer og loyalitetsløsninger samt andre kreative løsninger til at skabe segmenterede og målrettede kunderejser, der rammer lige i hjertet og i pengepungen hos dine modtagere.

 

03. Integrationer og systemer

Lad os hjælpe dig med at sætte hele din kunderejse op på tværs af systemer. Vi sætter det hele op for dig og sørger for, at alle dine marketing-platforme er integrerede og arbejder sammen om at løfte din top- og bundlinje.

04. Copywriting / Tekstforfatning

  • Skriv så fuglene synger – ellers tak! Hellere skrive, så dine modtagere åbner, klikker og køber. Lad os hjælpe dig med at skrive engagerende, relationsskabende og konverterende content til dine nyhedsbreve.

05. Automationmails / Triggermails

Automatiserede e-mails tager udgangspunkt i en specifik adfærd eller et behov hos din modtager, som du kan målrette dine e-mails, så de rammer indbakken med det helt rigtige budskab, når dine kunder er mest klar til at modtage det.

06. Kampagnemails

  • Denne type mails er nok bedre kendt som nyhedsbreve. Vores tilgang til nyhedsbreve er, at de skal bruges strategisk og målrettet til at skabe opmærksomhed om nye produktlanceringer, specielle kampagner eller give dig muligheden for at blive klogere på dine modtagere.

Udvalgte cases med E-mail Marketing og Automation

Brug for hjælp til din e-mail marketing?