fbpx

stwentyfive

Vi giver dig leads, salg og konverteringer

Vi hjælper dig med at samle og forbinde dine primære performance-kanaler i én samlet kunderejse. Vores digitale eksperter hjælper dig med at øge din omsætning med Google Ads, Paid Social og E-mail Marketing i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det betyder, at du har ét samlet digitalt setup på tværs af fire markeder og derfor slipper for at spilde en masse tid og kræfter på koordinering.Vi tager altid udgangspunkt i dine forretningsmål – og det er altid dem vi skal vurderes på!

Målrettet annoncering med Google Ads

Tiltræk de rigtige kunder, styr dine budgetter, datadrevet optimering, nøjagtig målbarhed, effektive resultater og fokus på ROI.

Vi hjælper nordiske virksomheder med skræddersyede Google Ads-løsninger, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og vækstmål.

Få flere leads og mere salg med Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering

Vi er Facebook Blueprint Certified og hjælper virksomheder i hele Norden med at bygge engagerende kunderejser og eksekvere annoncering.

Vores framework bygger på en “full funnel” tankegang, hvor annoncering på sociale medier skal understøtte den samlede kunderejse med relevant content fra første touch point til salg og genkøb. Vi tænker annonceringen ind i en samlet palette, der skal spille sammen med dine øvrige kanaler som SEO, SEM, E-mail Marketing. Det vigtigste er slutresultatet - ikke hvem der “scorede målet”.

Leadgenerering, E-mail Marketing og Marketing Automation

Lad os hjælpe dig med at øge din omsætning og skabe kundeloyalitet.

I stwentyfive er vi eksperter i Marketing Automation og strategisk E-mail Marketing. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er for din forretning at have fokus på netop de discipliner. E-mail er stadig den mest effektive kanal til at skabe omsætning på kort og lang sigt, fordi det ikke koster dig penge hver gang du vil nå ud til dine modtagere - som det gør på Google og Facebook.

Danmark, Sverige, Norge og Finland

Lad os hjælpe din virksomhed ind i resten af Norden

stwentyfive er født som et nordisk performance bureau. Vores opgave er at sørge for, at dine potentielle kunder i Sverige, Norge og Finland får følelsen af en lokal købsoplevelse på tværs af alle dine digitale touchpoints. Vi sørger for at strategien er på plads, at din hjemmeside er oversat og at dine performance-kanaler spiller sammen med fokus på leadgenerering, salg og kundeloyalitet.