stwentyfive

stwentyfive

Dansk Marketing Intern

sted:

København, Danmark

Er du vores næste marketingpraktikant?

Er du kreativ?

Er du analytisk?

Har du en skarp pen?

Er du grafisk begavet?

Hos stwentyfive søger vi lige nu kreative, glade og skarpe praktikanter til vores internationale performance team i København. Hvis du er typen, der elsker den gode vinkel og ønsker at arbejde med en bred vifte af seje brands og webshops i et fagligt miljø, så har du nu muligheden for at søge én af vores to danske praktikpladser.

Hvem er stwentyfive?

stwentyfive er baseret på en mission om at hjælpe danske webshops med at skalere internationalt. Ved at bygge skræddersyede digitale kunderejser med en indgående lokal markedsforståelse, hjælper vi brands som SHAPING NEW TOMORROW, Bold Drinks, Christopher Cloos, MUNTHE, Les Deux, Lakrids By Bülow og mange andre andre seje danske brands med at få succes uden for Danmarks grænser…

Vi hjælper blandt andet med…

Google Ads

SoMe Annoncering

E-mail Marketing

Marketing Automation

Content (både video, tekst og grafik)

Strategi og sparring

 

Skal du være en del af teamet?

Hvis du skal være én af vores næste praktikanter på holdet, så er det et absolut must:

At du engagerer dig i det daglige arbejde i vores team og byder ind med idéer

At du har mod på at tage ansvar og prøve nye ting af

At du er nysgerrig som bare [INDSÆT SELV BANDEORD]

At du er en god kollega

At du er ambitiøs og ønsker at bidrage med dine kompetencer fra studiet

At du brænder for at skabe resultater

Det blir benhårdt. Der skal til tider løbes rigtig stærkt. Til gengæld har vi det altid sjovt, og der er plads til at træne i kontorets gym, tage et spil PS4 eller tæve chefen i bordfodbold (han er heldigvis ikke særlig god).

Lyder det interessant?

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du vil normalt møde i kontorets åbningstid i tidsrummet mellem 8-18. Du har selvfølgelig mulighed for at flekse.

Dit praktikforløb skal helst være et led i din uddannelse. Som praktikant hos stwentyfive modtager du et bidrag på 2.000 kroner om måneden som supplement til din S.U. og du har gratis frokost, fri adgang til træning i kontorets gym, gratis drikkevarer og meget andet godt.

Hvis det lyder som noget for dig, så skal du…
Sende dit CV og en kort beskrivelse af dig selv, og hvorfor du søger praktikpladsen til Kim Justesen på  [email protected] Vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger, når vi har fundet de rigtige personer. Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Kim på telefon +45 31 31 83 45.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ps. Vi sidder i et ungt kontor- og iværksættermiljø, hvor der løbende bliver holdt events og sociale arrangementer – så er det sagt…

... Vi arbejder med

Market Entry
E-mail Marketing
Google Ads
Social
Video & Content

... Vi arbejder med

Market Entry
E-mail Marketing
Google Ads
Social
Video & Content