fbpx

stwentyfive

Vil du være størst i Danmark eller top 3 i Norden?

Lad os hjælpe dig med at skabe succes og salg i Sverige, Norge og Finland.

Som dansk webshop er det naturligt at starte op i Danmark – men alt for mange tager ikke skridtet videre. Hvilket er synd. Hos stwentyfive har vores nordiske marketing eksperter specialiseret sig i at hjælpe danske webshops med at skabe succes i de nordiske markeder. Vi hjælper dig godt i gang, og vi sørger for løbende optimering af din performance – præcis som dit danske marketingbureau (forhåbentlig) gør for dig i Danmark.

Glem alt om Google Translate og oversættelsesbureauer - din markedsføring i nye markeder skal styres af lokale eksperter

Har vi ret, når vi siger, at du er havnet på denne side, fordi du allerede ved...

Det er sjovere at kæmpe om en mindre bid af en stor kage, end det er at kæmpe om en stor bid af en lille kage. Du har allerede succes i Danmark. Nu er tiden kommet til, at du skal have din webshop ud i nye markeder – og det giver mening! For det behøver hverken at være svært eller dyrt, så længe du har de rigtige mennesker med på holdet. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Derfor skal en svensk marketingekspert styre din svenske markedsføring

(...og det samme gælder iøvrigt også for Norge og Finland)

Ville du vælge et svensk marketingbureau til at styre din digitale marketing i Danmark? Hvorfor ikke? Fordi – at uanset hvor dygtige de er i de digitale discipliner, så er de ikke eksperter i, hvordan vi som forbrugere i Danmark gerne vil markedsføres til.

 

(...og det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt)

3 grunde til at lade et nordisk team stå for din markedsføring i Norden:

01. Lokale marketing eksperter

stwentyfive startede som et nordisk performance bureau – og det er vi stadig. Det betyder, at vores team af marketing eksperter ikke bare er super seje til Google Ads, Facebook og Instagram annoncering samt E-mail Marketing og Marketing Automation. Nope. De er også eksperter i de markeder, som de hjælper vores kunder i – og så taler og skriver de selvfølgelig sproget.

02. Undgå unødvendig koordinering

Vi tager hånd om den samlede kunderejse. Det betyder, at du har et lokalt performance team med specialister inden for alle kanaler samlet ét sted. Vi har en 360 graders tilgang til din forretning og arbejder tæt sammen med dig om at bruge det rigtige mix til at opnå dine omsætningsmål – på den måde får vi nedbrudt siloer og fjernet en masse koordinering fra din i forvejen lange to-do liste.

03. Lokalt netværk i Norden

Er der noget, I ikke kan hjælpe med? Ja – og nej. Vi er ikke et PR bureau. Vi er heller ikke et influencer bureau eller et webbureau. Men vi kender til gengæld en masse dygtige mennesker, som vi bruger lokalt, når behovet er der. På den måde trækker vi på et stort og bredt netværk, som er med til at sikre dig succes, når du går ind i ét eller flere af de nordiske markeder.

Det vi kan hjælpe dig med er:

01. Lokaliseret copywriting

Vi kalder det lokalisering og ikke oversættelse, fordi vi ikke oversætter 1:1. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dit danske content, men udover at sørge for, at dit content er sprogligt korrekt, sørger vi også for, at det er lokalt anpasset med dit brand og din målgruppe for øje – og tilpasset til den kontekst, det skal leveres i (web, social, google etc.)

02. Paid marketing

Vi hjælper dig med din annonceringsstrategi i det lokale marked. Her er det vigtigt, at du ikke bare kopierer dit danske setup, men har dit svenske, norske eller finske publikum i tankerne. Den tekniske del klarer vi selvfølgelig også. Vi sørger for, du får opsat search, shopping og display samt annoncering på Facebook, Instagram (og LinkedIn).

03. Leadgenerering, E-mail Marketing og Marketing Automation

Succes på den lange bane kræver, at du hurtigt kommer i gang med leadgenerering i det nye marked. Jo større en del af din marketing funnel, du kan tage ejerskab over, jo bedre. Derfor hjælper vi dig med at få sat de rigtige e-mail flows op, som skaber omsætning i din webshop på både kort og lang sigt.

Udvalgte cases fra webshops, vi hjælper i Sverige, Norge og Finland

Brug for hjælp til at vækste i Norden?