fbpx

stwentyfive

Vækst din webshop med annoncering på sociale medier

Lad os hjælpe dig med at få flere leads, øge din omsætning og få flere loyale kunder med annoncering på Facebook og Instagram

Hos stwentyfive er vores fokus at hjælpe virksomheder med at få succes i hele Norden ved at binde dine performance kanaler sammen i én samlet kunderejse. Annoncering via sociale medier kan godt stå alene, men kommer især til sin ret, når de spiller sammen med dine øvrige marketingkanaler. Hos os bliver du on-boardet af et dedikeret team, der sikrer, at du kommer godt i gang, og at der løbende bliver fulgt op og udfordret, så vi sammen når de forretningskritiske KPI’er, vi sætter for samarbejdet.

Vi er eksperter i annoncering på…

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

Stop med at skyde med spredehagl - kom i gang med målrettet, dynamisk og datadreven annoncering på Facebook og Instagram

Vi tænker, at du er havnet på denne side, fordi du er klar til eksplosiv vækst...

Og du ved allerede, at Facebook og Instagram er effektive platforme til at drive relevant trafik til din hjemmeside, leads til dit nyhedsbrev og salg i din webshop.

Meeen indtil nu har du mest af alt følt, at din annoncering har været penge ud af vinduet.

Kunder vi har skabt resultater for med annoncering på sociale medier…

Derfor elsker vi annoncering på Facebook og Instagram

Vi elsker Facebook og Instagram annoncering af én simpel grund. Det virker. 7 ud af 10 danskere bruger sociale medier til at lade sig inspirere til deres næste køb – og Facebook er uden sammenligning det største sociale medie, også når det gælder markedsføring.

3 grunde til, at du også kommer til at elske Facebook og Instagram annoncering

Det er dumt ikke at gøre…

Hvad er det første du selv gør om morgenen? Tjekker din mobil, ikke? Her gætter vi på, at du enten tjekker din indbakke, Facebook eller Instagram. Og hvis ikke som det første, så ihvertfald i toget, bussen eller mens du holder for rødt. Det samme gør dine kunder.

Det kan være dyrt ikke at gøre...

Der er stadig mange – og du kender det måske fra dig selv – der uden tøven får smidt penge efter annoncer i divers magasiner, lokalsprøjter eller anden form for offline reklamer. På Facebook og Instagram bruger du den data, du samler på dine hjemmesidebesøgende og købsdata til at ramme nye og eksisterende kunder med kniv-skarpt indhold, som får dem tilbage på din hjemmeside og hele vejen igennem checkout – du kan tracke resultaterne og det koster en brøkdel af, hvad du ellers betaler derude. 

Det er “billigt” at gøre…

Forestil dig, hvad det ville koste at lave en landsdækkende reklame, inden sociale medier eksisterede! Det er skræmmende – især for den lille iværksætter! Med Facebook og Instagram kan du skabe landsdækkende opmærksomhed omkring din virksomhed, drive leads til dit nyhedsbrev fra hele verden (hvis det er det, du har lyst til) og sælge dine produkter både lokalt og internationalt – og prisen – minder i højere grad om dit husholdningsbudget end et marketingbudget.

Derfor skal du vælge os:

01. Transparent og proaktiv rapportering

Hos os har du altid adgang til din egen Business Manager og Annonceadministrator – det lyder selvklart, men er det desværre ikke. For os handler det om performance for din virksomhed, og det går kun, hvis alle har adgang til de samme tal. Derudover, så søger vi for, at du har dit eget marketing dashboard, så vi hele tiden kan holde performance op på de målsætninger, vi har sat for samarbejdet.

02. Ongoing vs campaign

Mange kører med en kampagne-til-kampagne-tilgang i deres annoncering, hvilket ikke giver algoritmen lov til at nå flest mulige af de rigtige personer. Derfor arbejder vi med en ongoing-tilgang, der sørger for, at det gode content får længere levetid og dermed giver algoritmen længere tid til at blive helt skarp på, hvem de rigtige personer for dig er.

03. Ingen siloer

Vi arbejder på tværs af de primære performance-kanaler – og derfor ved vi, hvor effektivt Facebook og Instagram annoncering er i samspil med f.eks. E-mail Marketing og SEM (Google Ads). 

04. Full funnel

Det vil sige, at vi opsætter og arbejder med et full funnel setup, der følger hele kunderejsen, og som støtter op om dine øvrige marketingkanaler.

Det vi kan hjælpe dig med er:

01. Opsætning

Opsætning af en “full funnel” annoncekonto i din Business Manager, så du kan køre effektiv retargeting, dynamiske salgsannoncer og udnytte data til at nå endnu flere nye kunder

02. Integration

Integration, så din Facebook annoncering spiller sammen med dine øvrige marketingkanaler

03. Eksekvering

Eksekvering på din annoncering, så du får mere relevant trafik til din hjemmeside, flere leads til dit nyhedsbrev og øget omsætning i din webshop

04. Udvikling

  • Udvikling og test af content, der skaber “jaw-dropping” resultater på både toppen og bunden

Udvalgte cases med Facebook og Instagram annoncering

Brug for hjælp til annoncering på sociale medier?