fbpx

stwentyfive

stwentyfive

Vejen frem

stwentyfive

Vejen frem

næste afsnit er live om:

Dage
timer
Min.
Sek.

Vejen frem

Se med, når vi sætter nogle af Danmarks mest inspirerende iværksættere og skarpeste erhvervsfolk i passagersædet

Vejen frem handler om iværksætteri og lysten til at skabe noget – både for sig selv og for andre. Vi taler om aktuelle emner, der rør sig i virksomheder og de begivenheder, der er med til at skabe dem. Det er de små personlige historier om success og nederlag som tit går tabt i den store fortælling. Det handler om rejsen og de ildsjæle, der satser alt for at være med på turen. Velkommen til vejen frem. 


17. december

S01E05 - MAKE!MPACT

Varan Pathmanathan⎜Founder, Make!mpact

Må det godt være en god forretning at gøre verden til et bedre sted? Varan har på få år skiftet sin corporate kometkarriere i finansbranchen ud med livet som iværksætter i Make!mpact, hvor han har en mission om at gøre det lettere for især unge at komme i gang med at investere i bæredygtige virksomheder.

 


1. december

S01E04 - THE PROTEIN KITCHEN

Cecilie Lind⎜Founder, The Protein Kitchen

Cecilie har på 6 år skabt en nordisk iværksættersucces og et unikt personligt brand, som nogle af verdens største fitness brands bruger i deres markedsføring. I dette afsnit kan du høre hende fortælle, hvorfor CBS og Microsoft blev skiftet ud med fitness, iværksætteri og drømme om at gøre en forskel for andre.

 


16. november

S01E03 - Birk & Neo

Lasse R. Birk⎜Founder, Birk & Neo

Lasse Birk har igennem de sidste 14 år specialiseret sig i mødebooking. Men det lå på ingen måde i kortene, at han skulle gå hen og blive kongen af kold kanvas. Inden sit første job som sælger, blev Lasse smidt ud af  intet mindre end 9 folkeskoler, stod i lære som murer og var kokkeelev. Nu er han erhvervslivets foretrukne salgs-coach…  

 


2. november

S01E02 - Christopher Cloos

Julius August Langkilde Hoeedt⎜President, Christopher Cloos

Julius fortæller om at være dansk iværksætter i New York – og deler historierne om, hvordan han lykkes med at få verdensstjerner som Robin Thicke og Tom Brady til at være Christopher Cloos ambassadører…

 


21. oktober

S01E01 - Bold Drinks

Lasse Søkilde⎜Co-Founder, Bold Drinks

I dette afsnit fortæller Lasse fra Bold Drinks om, hvordan de siden nederlaget i Løvens Hule har brugt tiden på at bevise, at “Løverne” begik en fejl. 

“Det skulle være sådan, at hvis vi kom derind en anden gang, så skulle de fortryde, at de ikke investerede første gang…”

 

Skriv dig op og få nye afsnit sendt direkte til din
indbakke, når de er live ...