stwentyfive

Live Audit

Sådan klarer EYDA sig i Sverige

Følg med, når Anna Knutsson går i dybden med danske EYDAs svenske webshop

I mit arbejde med at hjælpe danske webshops ind i Sverige, ser jeg rigtig mange eksempler på, hvordan det kan gå grueligt galt – selv for de største og sejeste brands. 

I denne mini-serie går jeg i dybden med en række succesfulde webshops og viser dig, hvad de gør godt, og hvor de stadig har noget at arbejde med. Formålet er, at du kan lære af både deres fejl og genialiter, så du har et forspring, når du på et tidspunkt skal lancere din webshop i Sverige. 

Formatet er helt råt og upoleret – uden en masse bullshit. Bare en masse konkret viden, som du kan tage med dig.

I første afsnit gennemgår jeg danske EYDA, som Mette Lyngholm står bag, og her findes der mange gode indslag, du kan lade dig inspirere af. 

Jeg håber, at du kan bruge det!

I mit arbejde med at hjælpe danske webshops ind i Sverige, ser jeg rigtig mange eksempler på, hvordan det kan gå grueligt galt – selv for de største og sejeste brands. 

I denne mini-serie går jeg i dybden med en række succesfulde webshops og viser dig, hvad de gør godt, og hvor de stadig har noget at arbejde med. Formålet er, at du kan lære af både deres fejl og genialiter, så du har et forspring, når du på et tidspunkt skal lancere din webshop i Sverige. 

Formatet er helt råt og upoleret – uden en masse bullshit. Bare en masse konkret viden, som du kan tage med dig.

I første afsnit gennemgår jeg danske EYDA, som Mette Lyngholm står bag, og her findes der mange gode indslag, du kan lade dig inspirere af. 

Jeg håber, at du kan bruge det!

 

... Vi arbejder med

Market Entry
E-mail Marketing
Google Ads
Social
Video & Content