stwentyfive

Officiel Pinterest Success Story

RackBuddy tredoblede trafikken til deres tyske og franske webshop på én måned!

RackBuddy brugte Pinterest til at få lokal succes- se hvordan de gjorde her...

Download hele casen her

I samarbejde med RackBuddy besluttede vi, at deres skalering til nye markeder skulle gribes en smule anderledes an – og at vi derfor også skulle tænker i andre platforme end de klassiske performance-platforme. Her blev Pinterest en afgørende platform. Resultaterne? taler for sig selv – RackBuddy tredoblede trafikken på deres tyske og franske webshop på bare én måned.

Den danske virksomhed RackBuddy tilbyder ikke bare standard garderobeløsninger. Deres mål er at strække standarderne for hvad man kan opnå med opbevaringsløsninger. Efter organisk succes i Danmark valgte RackBuddy at begynde deres skalering yderligere til andre europæiske markeder. Pinterest var det naturlige valg at teste af, fordi her kunne RackBuddy finde et publikum, der har købekraften og livssituationen, der matchede deres produkter.

Du kan enten læse casen på Pinterest egen side her – eller du kan downloade den på dansk her på siden.

Den er især relevant for dig, der sælger design, indretning og fashion.

I samarbejde med RackBuddy besluttede vi, at deres skalering til nye markeder skulle gribes en smule anderledes an – og at vi derfor også skulle tænker i andre platforme end de klassiske performance-platforme. Her blev Pinterest en afgørende platform. Resultaterne? taler for sig selv – RackBuddy tredoblede trafikken på deres tyske og franske webshop på bare én måned.

Den danske virksomhed RackBuddy tilbyder ikke bare standard garderobeløsninger. Deres mål er at strække standarderne for hvad man kan opnå med opbevaringsløsninger. Efter organisk succes i Danmark valgte RackBuddy at begynde deres skalering yderligere til andre europæiske markeder. Pinterest var det naturlige valg at teste af, fordi her kunne RackBuddy finde et publikum, der har købekraften og livssituationen, der matchede deres produkter.

Du kan enten læse casen på Pinterest egen side her – eller du kan downloade den på dansk her på siden.

Den er især relevant for dig, der sælger design, indretning og fashion.

Download hele vores pinterest case her

Udsnit fra case

Local language strategy

“Ved at tage skridtet til en lokal sprogstrategi for Pinterest og begynde at annoncere har vi oplevet, at Pinterest er blevet en vigtig trafikdriver for vores tyske og franske butikker.”

Christian Grønbech
CMO, RackBuddy

Det hele startede med at analysere deres organiske konto, og vurdere hvilke markeder, der var interessante. Efter kort tid vi vilde resultater:

82% lavere CPC og 52% lavere CPM sammenlignet med andre platforme.

I samarbejde med RackBuddy arbejdede vi mod målet om at øge trafikken til deres hjemmeside, da de skalerede til Tyskland og Frankrig. For at skabe en dybere forbindelse med det lokale publikum oprettede vi lokaliserede Pinterest-konti i hvert målmarked og udnyttede de respektive sprog.

Vi fokuserede både på trafik og konvertering og udnyttede data fra RackBuddy’s organisk Pins.Ved at bruge keyword targeting og lokaliseret content øgede trafikken markant i Tyskland og Frankrig. Alt dette resulterede i at trafikken til den franske website tredoblede antallet af sessions på bare en måned, hvilket demonstrerer effektiviteten af vores tilgang.

I første omgang oplevede RackBuddy fantastiske resultater i Tyskland, hvor de opnåefde en -82% lavere CPC og en 53% lavere CPM på Pinterest sammenlignet med andre annonceringsplatforme. Ved deres ekspansion til det franske marked blev antalletaf besøg på deres hjemmeside tredoblet, mens de målte CPM’er, der var 78% lavere end andre platforme.

Med disse vellykkede udvidelser til nye markeder er RackBuddy ved at gøre sig klar til en global fremtid med Pinterest.

Download hele vores pinterest case her

Download hele vores pinterest case her

Case: RackBuddy x Pinterest

BONUS: Du får også vores nyhedsbreve om online vækst – som du selvfølgelig altid kan framelde dig igen

... Vi arbejder med

Market Entry
E-mail Marketing
Google Ads
Social
Video & Content