Bliv en del af vores nordiske performance team. Ambitionerne er tårnhøje, og det samme er vores kunders forventninger - derfor gør vi en dyd ud af at skabe rammerne, hvor talentfulde og ambitiøse mennesker kan stråle og vokse.

Ledige stillinger

I øjeblikket har vi desværre ikke nogle ledige stillinger til rådighed. Vi opdaterer dog løbende vores stillingsopslag, så vi opfordrer dig til at holde øje med vores hjemmeside eller følge os på LinkedIn for at være opdateret om eventuelle fremtidige muligheder. Vi sætter pris på din interesse og takker for din tålmodighed.

Client Manager

En Client Managers rolle er at sætte strategien, målene og lede projekter på tværs af kunder og discipliner - lyder det som dig?

Ansøgningsfrist:
01.12

Google Ads Specialist

stwentyfive er rivende udvikling og vækst, og vi søger derfor endnu en Google Ads Specialist til vores voksende Google Team.

Ansøgningsfrist:
01.12

Google Ads Trainee

Stillingen til dig, der lige er blevet færdig med din uddannelse og gerne vil kickstarte din karriere inden for digital marketing.

Ansøgningsfrist:
01.12

Dansk Marketing Intern

Hos stwentyfive søger vi lige nu kreative, glade og skarpe praktikanter til vores internationale performance team i København.

Ansøgningsfrist:
01.12

Norsk Marketing Intern

Hos stwentyfive søker vi for øyeblikket kreative, glade og ambisiøse praktikanter til vårt marketing-team i hjertet av København.

Søknadsfrist:
01.12

Svensk Marketing Intern

Hos stwentyfive söker vi just nu kreativa, glada och ambitiösa praktikanter till vårt marketing-team i hjärtat av Köpenhamn.

Ansökningsfrist:
01.12

German Marketing Intern

Wir bei stwentyfive suchen derzeit kreative, aufgeschlossene und ehrgeizige Praktikanten, die unser Marketingteam im Herzen von Kopenhagen verstärken.

Bewerbungsfrist:
01.12

Smart. Motiveret. Ambitiøs. Start din karriere hos stwentyfive.

Vi er et team bestående af passionerede og kreative marketingfolk med base i København og med forskellige nationaliteter. Vi hjælper danske brands med at skalere deres forretning til de andre nordiske lande og DACH, ved at specialisere os i at forstå det lokale marked.

Fordele ved at blive en del af vores team

Pension

Vi tilbyder et pensionsbidrag ud over din almindelige løn. Vores pensionsordning er fleksibel, justerbar og individuel. Det er din fremtid, så vi overlader den til dig.

Mad og drikkevarer

Lækker varm frokost, bæredygtig te, kaffe, snacks, morgenmad om fredagen og alt, hvad du har brug for at være glad og sund.

Fleksibilitet

Vores kultur er baseret på tillid og frihed. Design dit eget arbejdsliv. Tag en uge på fjernarbejde i udlandet, arbejd hjemme eller brug vores kontor.

Teambuilding

Vi elsker at tilbringe tid sammen, uanset om det er vores årlige “arbejdsrejse” til udlandet, spilaftener, improviserede middage eller sæsonbestemte begivenheder.

Lokation

Med kontor i hjertet af Nørrebro er det nemt at komme ind til arbejde både via cykel og offentlig transport. 

Fleksibilitet

Vores kultur er baseret på tillid og frihed. Design dit eget arbejdsliv. Tag en uge på fjernarbejde i udlandet, arbejd hjemme eller brug vores kontor.

Hvordan det er at arbejde hos os

“Da jeg skulle ud og finde en praktikplads, synes jeg virkelig det var svært at finde en retning at gå – især med så meget teoretisk viden og kun 6 måneders praktisk erfaring. Heldigvis fik jeg en praktikplads hos stwentyfive, der 1) havde ressourcer og kompetencer til at lære fra sig og 2) havde brug for en person, der hurtigt kunne eksekvere på flere digitale kanaler.

Jeg fik tid og plads til at finde min egen vej i den digitale verden, da jeg fortsatte som trainee. Mange timers fordybelse og eksekvering med rigtigt kundearbejde, gav mig en fuldtidsstilling, hvor jeg kun er vokset mere med opgaverne og hvor jeg naturligt har påtaget mig mere ansvar. I dag er jeg stolt over at være startet som praktikant og nu 3 år senere kan kalde mig Senior Digital Marketing Specialist.”

Nicoline Fendahl Zeuten (2019-nu)

Mød dine fremtidige samarbejdspartnere