fbpx

stwentyfive

stwentyfive

Join vores nordiske team

Bliv en del af vores nordiske performance team. Ambitionerne er tårnhøje og det samme er forventningerne fra vores kunder - derfor gør vi en dyd ud af at skabe rammerne, hvor dygtige og ambitiøse mennesker kan shine og vokse.

Hos stwentyfive hjælper vi nordiske webshops med at skalere og vækste deres forretninger ind i nye markeder.

Vi har kun et mål – og det er uanset om vi hjælper med at sikre væksten i Danmark eller hjælper med at komme ind i nye markeder: Øge vores kunders omsætning og styrke deres bundlinje!

Og den rejse, vil vi gerne have dig med på…

PPC SPECIALIST

stwentyfive er i rivende udvikling og vækst, og vi søger derfor nu en PPC Specialist. Du bliver en del af vores nordiske performance team, hvor du bliver en vigtig nøglefigur i vores videre udvikling.

HEAD OF SOCIAL

I rollen som Head of Social får du ansvaret for at lede og opbygge vores team af Paid Social Specialister i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Du får ansvar for teamets udvikling og arbejde med Paid Social Media på tværs af platforme (Facebook, Instagram, LinkedIn m.m.) for vores kunder. Herunder strategi, sparring med kunder, planlægning og eksekvering…

NORSK MARKETING INTERN

Er du en kreativ og engasjert person med interesse for digital markedsføring? Er du interessert i å komme inn i et ungt arbeidsmiljø hvor du med initiativ kan påvirke direkte på resultater? Hvis du kan svare ja på ovenstående spørsmål er du muligens den som kan komme inn å styrke vårt nordiske marketing team!

SVENSK MARKETING INTERN

stwentyfive är uppbyggt på en dröm om att hjälpa danska startups och scaleups med att skala upp internationellt. Vårt koncept går ut på att hjälpa webbutiker in i nya marknader och skapa långvarig succé i dessa marknader genom att bygga skräddarsydda kundresor – som naturligtvis är anpassade till den lokala kontexten.

 

För att hjälpa oss med detta söker vi just nu en svensk marknadsföringspraktikant.

DANSK MARKETING INTERN

Du har sikkert allerede læst tonsvis af skolebøger om digital marketing, men nu er du klar til at løfte næsen fra bøgerne og få jord under neglene. I stwentyfive har vi sammensat et struktureret praktikforløb, der gør dig klar til at eksekvere på digitale strategier inden for de første 2 måneder.

GERMAN MARKETING INTERN

stwentyfive is on a mission to help Danish SMBs to scale their businesses internationally. Our concept is, simply put, to help webshops establish themselves in the Nordics (Denmark, Sweden, Norway, Finland) and the DACH region (Germany, Austria, Switzerland) by creating tailormade digital customer journeys.

After successfully helping over 50 clients, we’re now ready to enter the German speaking market and that’s where YOU come into play: