stwentyfive

Join vores nordiske team

Bliv en del af vores nordiske performance team. Ambitionerne er tårnhøje og det samme er forventningerne fra vores kunder - derfor gør vi en dyd ud af at skabe rammerne, hvor dygtige og ambitiøse mennesker kan shine og vokse.

Hos stwentyfive hjælper vi nordiske webshops med at skalere og vækste deres forretninger ind i nye markeder.

Vi har kun et mål – og det er uanset om vi hjælper med at sikre væksten i Danmark eller hjælper med at komme ind i nye markeder: Øge vores kunders omsætning og styrke deres bundlinje!

 

Og den rejse, vil vi gerne have dig med på…

HEAD OF SOCIAL

I rollen som Head of Social får du ansvaret for at lede og opbygge vores team af Paid Social Specialister i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Du får ansvar for teamets udvikling og arbejde med Paid Social Media på tværs af platforme (Facebook, Instagram, LinkedIn m.m.) for vores kunder. Herunder strategi, sparring med kunder, planlægning og eksekvering…

HEAD OF SEARCH

stwentyfive er i rivende udvikling og vækst, og vi søger derfor nu en Head of Search til at drive og udvikle vores Search-produkt for vores kunder. Du bliver en del af vores nordiske performance team, hvor du træder ind og skal tage vores search team til næste niveau…

NORSK MARKETING INTERN

Er du en kreativ og engasjert person med interesse for digital markedsføring? Er du interessert i å komme inn i et ungt arbeidsmiljø hvor du med initiativ kan påvirke direkte på resultater? Hvis du kan svare ja på ovenstående spørsmål er du muligens den som kan komme inn å styrke vårt nordiske marketing team!

DANSK MARKETING INTERN

STILLINGEN ER BESAT

Du har sikkert allerede læst tonsvis af skolebøger om digital marketing, men nu er du klar til at løfte næsen fra bøgerne og få jord under neglene. I stwentyfive har vi sammensat et struktureret praktikforløb, der gør dig klar til at eksekvere på digitale strategier inden for de første 2 måneder.