stwentyfive

How To Norge

Guide til at lancere og få succes med din webshop i Norge

Kom godt fra start, når du lancerer i Norge

Download guiden her

Hvis du skal have succes i nye markeder, skal du ville det præcis så meget, som du ville det, da du startede i Danmark. Det er essensielt at vide, at de samme strategier, der har virket i Danmark, nødvendigvis ikke virker i andre land – selv ikke i vores kære naboland, Norge.

Baseret på vores erfaringer med mange forskellige webshops og DTC brands, har vi lavet denne guide, vi kalder How To Norge. For vi oplever, at mange begår de samme fodfejl igen og igen eller løber ind i de samme problemer om og om igen – og det er der jo ingen grund til. 

Så for at give dig den bedst mulige start i et marked med et kæmpe skalerings-potentiale, får du nu et stort forspring med How To Norge guiden, hvor du blandt andet får…

  • En step-by-step guide til at udregne din business case i Norge
  • Overblik og løsning til at overkomme de juridiske udfordringer
  • Hjælp til at løse Told, fragt og moms
  • Indblik i de norske forbrugsvaner og foretrukne platforme
  • En norsk marketingkalender, så du ved, hvornår på året du skal øge dit marketingspend og hvilke mærkedage, du skal være opmærksom på. Vi sørger for, at du aldrig går glip af en kampagnemulighed igen!

Kort og godt, får du en komplet guide til at komme i gang med det norske marked, som du måske ellers før har antaget ville være svært at komme ind i, da de ikke er medlem af EU. Men det er det ikke. Altså svært at komme ind i. Det kræver bare, at du holder fokus de rigtige steder. Og det hjælper vi dig med.

Vi håber, at du kan bruge det til noget!

Hvis du skal have succes i nye markeder, skal du ville det præcis så meget, som du ville det, da du startede i Danmark. Det er essensielt at vide, at de samme strategier, der har virket i Danmark, nødvendigvis ikke virker i andre land – selv ikke i vores kære naboland, Norge.

Baseret på vores erfaringer med mange forskellige webshops og DTC brands, har vi lavet denne guide, vi kalder How To Norge. For vi oplever, at mange begår de samme fodfejl igen og igen eller løber ind i de samme problemer om og om igen – og det er der jo ingen grund til. 

Så for at give dig den bedst mulige start i et marked med et kæmpe skalerings-potentiale, får du nu et stort forspring med How To Norge guiden, hvor du blandt andet får…

  • En step-by-step guide til at udregne din busines case i Norge
  • Overblik og løsning til at overkomme de juridiske udfordringer
  • Hjælp til at løse Told, fragt og moms
  • Indblik i de norske forbrugsvaner og foretrukne platforme
  • En norsk marketingkalender, så du ved, hvornår på året du skal øge dit marketingspend og hvilke mærkedage, du skal være opmærksom på. Vi sørger for, at du aldrig går glip af en kampagnemulighed igen!

Kort og godt, får du en komplet guide til at komme i gang med det norske marked, som du måske ellers før har antaget ville være svært at komme ind i, da de ikke er medlem af EU. Men det er det ikke. Altså svært at komme ind i. Det kræver bare, at du holder fokus de rigtige steder. Og det hjælper vi dig med.

Vi håber, at du kan bruge det til noget!

Download vores Whitepaper her

Udsnit fra kapitel

Kapitel: Den norske forbruger

For at komme i gang i et nyt marked er det vigtigt at kende din målgruppe.

Så hvem er den norske forbruger?

Siden pandemien har forbrugerens motiver for at handle online ændret sig drastisk. I 2019 var beslutningen om at handle online primært drevet af muligheden for at spare penge. 

I 2021 blev nordmændene drevet af noget andet – nemlig at det var praktisk og super let at handle online. I alle aldersgrupper er det ikke længere det vigtiste at finde den bedste pris. Det er i større grad et ønske om brugervenlighed og bekvemmelighed, der tiltaler nordmændene*.

Nordmændenes største grund til at afbryde et køb er pga. Prisen på et produkt inkl. Fragt bliver for høj. En god måde at undgå det er ved at give kunden informationen om hvor meget fragt koster tidligt i kunderejsen. Det er for sent at vise det i checkout.

I gennemsnit har 50% af forbrugerne et ønske om at returnere en vare, men oplever at det hurtigt kan blive for kompliceret. For at gøre det nemmere og skabe tryghed omkring det, skal det kommunikeres klart og tydeligt i den lokale tone*. Det betyder ikke nødvendigvis, at du kommer til at få flere returvarer, men det skaber stor tillid til din shop, at de er oplyst. Så bliv ikke skræmt af at tilbyde god service på retur – det giver dem kun endnu større lyst til at købe fra dig.

*NETS Norsk_e-handel_2021

Download vores Whitepaper her

Download vores Whitepaper her

Whitepaper - How To Norge

BONUS: Du får også vores nyhedsbreve om online vækst – som du selvfølgelig altid kan framelde dig igen

... Vi arbejder med

Market Entry
E-mail Marketing
Google Ads
Social
Video & Content