Bli en del av vår Content Creator Bank

Bli en del av vår Content Creator Bank

Tycker du att det är kul att stå framför en kamera eller att själv skapa content med din mobil?

Du kan vara lugn – det kräver inte de stora kreativa förberedelserna från dig. Det content som produceras skapas nämligen baserat utifrån en mall med varumärkets önskemål. Superenkelt, eller hur?

Som en del av stwentyfives Content Creator Bank kommer du få möjligheten att bli utvald till olika uppdrag för olika varumärken som gärna vill skapa autentiskt, lokalt och professionellt videoinnehåll om deras produkter.

Och som tack för din hjälp kommer du motta en gåva i form av produkten/-erna du testar och/eller ett presentkort som du kan använda på varumärkets webbshop.

Om detta låtar som något för dig – så skrolla vidare!

Som en del av vår Content Creator Bank

Som en del av vår Content Creator Bank kommer du vara en av de innehållsskapare vi kommer kontakta när våra kunder/varumärken behöver content på lokalt språk – i detta fall skulle det vara svenskspråkiga uppdrag. De olika uppdragen kommer bero på varumärkets behov. Varumärket har möjlighet för att välja mellan 2 olika typer av content från oss:

Professionell videoshoot
Vår duktiga Content Manager Alexander kommer koordinera en professionell videoshoot med dig som är recensent eller testperson av en produkt.

UGC – User Generated Content
Här kommer du få tillskickat produkten direkt hem till dig, därefter ska du själv filma videomaterial med din mobil där du recenserar, unboxar eller testar produkten. Du kommer alltid få vägledning från oss om hur och vad så att vi tillsammans kan producera det bästa materialet!

 

Se det här exemplet på en avslutad professionell videoshoot för FineSmile.

När ett uppdrag från varumärket kommer in till oss kommer processen föregå på följande sätt:

1.

Vi får ett uppdrag från ett varumärke.

2.

Du och de andre creators i Sverige kontaktas via email med information om uppdraget och du får möjlighet att tacka ja eller nej. Du kommer alltid få veta om det är en professionell videoshoot eller UGC som vi letar creators till.

3.

Vi väljer ut de profiler som matchar varumärkets önskemål till uppdraget och om du så blir utvald så kontaktar vi dig med mer praktisk information.

4.

Videoinnhållet filmas.

5.

Som tack får innehållsskaparen produkt och/eller presentkort til varumärkets webbshop.

Fleksibilitet

Vores kultur er baseret på tillid og frihed. Design dit eget arbejdsliv. Tag en uge på fjernarbejde i udlandet, arbejd hjemme eller brug vores kontor.

Du kommer alltid få veta vad materialet helt precist ska användas till – om det är till hemsidan, marknadsföring etc. Du väljer alltid själv de uppdrag du vill ta så det sker helt på dina villkor. Vi är bara glada för att kunna kontakta dig med möjligheter.

Vi letar efter dig, som..

  • Tycker om att vara framför en kamera.

  • Vill ha mer erfarenhet med content creation.

  • Möjligtvis vill bygga upp en portfolio med content til liknande jobb, studier eller liknande.

  • Vill ha en rolig upplevelse och vara en del av professionella videoshoots.

  • Vill möta nya människor och skapa nya kontakter.

  • Älskar att prova och motta nya, spännande produkter.

Du behöver inte har tidligare erfarenhet, men du ska gärna vilja ha lust att få det!

Träffa några av dina framtida samarbetspartner

Träffa några av dina framtida samarbetspartner