Dansk marketing praktikant

Dansk marketing praktikant

Er du vores nye marketing praktikant?

Kontakt: [email protected]

Sted: København, Danmark

Hos swentyfive søger vi lige nu kreative, glade og skarpe praktikanter til vores internationale performance team i København. Hvis du er typen, der elsker den gode vinkel og ønsker at arbejde med en bred vifte af seje brands og webshops i et fagligt miljø, så har du nu muligheden for at søge én af vores to danske praktikpladser.

Hvem er stwentyfive?

stwentyfive er baseret på en mission om at hjælpe danske webshops med at skalere internationalt. Ved at bygge skræddersyede digitale kunderejser med en indgående lokal markedsforståelse, hjælper vi brands som SHAPING NEW TOMORROW, BOLD Drinks, Christopher Cloos, MUNTHE, Les Deux, Lakrids by Bülow og mange andre seje brands med at få succes uden for Danmarks grænser.

Vi hjælper blandt andet med Google Ads, SoMe Annoncering, E-mail Marketing, Marketing Automation, Content (både video, tekst, grafik), strategi og sparring.

"I mit prakatikforløb var det fællesskabet, ansvaret, læringsmulighederne og friheden, der gjorde overgangen fra skolebænken til fuldtidsjob sjovt og spændende. Jeg følte mig som en betydningsfuld del af teamet og havde mulighed præge hvordan forløbet skulle foregå."

Katrine H. Fyrsterling

Dansk marketing praktikant, 2022

Skal du være en del af teamet?

Hvis du skal være én af vores næste praktikanter på holdet, så er det et absolut must: 

  • At du engagerer dig i det daglige arbejde i vores team og byder ind med idéer.
  • At du har mod på at tage ansvar og prøve nye ting af.
  • At du er nysgerrig som bare [INDSÆT SELV BANDEORD].
  • At du er en god kollega.
  • At du er ambitiøs og ønsker at bidrage med dine kompetencer fra studiet.
  • At du brænder for at skabe resultater.

 

Det bliver benhårdt. Der skal til tider løbes rigtig stærkt. Til gengæld har vi det altid sjovt, og det er plads til at træne i kontorets gym, tage et spil PS4 eller tæve chefen i bordfodbold (han er heldigvis ikke særlig god).

Lyder det interessant?

Arbejdstiden er 37t om ugen, og du vil normalt møde i kontorets åbningstid i tidsrummet mellem 8-18. Du har selvfølgelig mulighed for at flekse.

Dit praktikforløb skal helst være et led i din uddannelse. Som praktikant hos stwentyfive modtager du et bidrag på 2.000DKK om måneden som supplement til din S.U. og du har gratis frokost (der er også tit madrester du kan medbringe hjem), fri adgang til træning i kontorets gym, gratis drikkevarer og meget andet godt.

Hvis det lyder som noget for dig, så skal du..
Sende dit CV og en kort beskrivelse af dig selv, og hvorfor du søger praktikpladsen til Kim Justesen på [email protected]. Vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger, når vi har fundet de rigtige personer. Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at ringe Kim på telefon +45 70 71 90 87.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ps. Vi sidder i et ungt kontor- og iværksættermiljø, hvor der løbende bliver holdt events og sociale arrangementer – så er det sagt…