Client Manager

Kontakt: [email protected]

Sted: København, Danmark

stwentyfive er rivende udvikling og vækst, og vi søger derfor en Client Manager til det strategiske arbejde med vores kunder.

Client Manager

Hvem er stwentyfive?

Vi er et marketing- og konsulenthus, der hjælper nogle af Danmarks største brands med at få succes internationalt. Vores team hjælper vores kunder med alt fra Go-To-Market-Strategi samt benhård eksekvering af deres digitale performance setup. Vi har kun et mål – og det er uanset om vi hjælper med at sikre væksten i Danmark eller hjælper med at komme ind i nye markeder: Øge vores kunders omsætning og styrke deres bundlinje!

Og den rejse, vil vi gerne have dig med på…

Du bliver en del af vores internationale performance team, hvor du træder ind i vores lille (men hastigt voksende) Client Team. Ambitionerne er tårnhøje og det samme er forventningerne fra vores kunder – derfor gør vi en dyd ud af at skabe rammerne, hvor dygtige og ambitiøse mennesker kan brillere og vokse.

Hvem er din leder?

Michael er din nærmeste leder, selvom du kommer til at arbejde tæt sammen med hele partner-teamet på tværs af både vores performance- og market team. Som Client Manager er der stort fokus på skalering ved at arbejde strategisk med kundens forretning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Michael i arbejdet med at opbygge vores Client Team og opnå vores kunders målsætninger.

Hvem er du?

Du har 3-5 års erfaring med Digital Marketing, hvor du selv har siddet i den daglige eksekvering og begreber som CPC, CTR, CPA, ROAS, POAS, MER ligger på rygraden. Når der bliver snakket Google Ads, Meta, TikTok, E-mail Marketing, så kan du tale med, selvom du (selvfølgelig) ikke er specialist i alle discipliner – men du er dog altid opdateret med den nyeste viden.

Lyder det som dig?

Hvis vi skulle lave en ønskeliste, så ville den se således ud:

  • Du har 3 års erfaring med eksekvering
  • Det er et plus, hvis du har siddet med kundeansvar og projektledelse
  • Du kommer gerne fra et bureau, men det er ikke et must
  • Erfaring med kampagner, strategier, roadmaps og rapportering
  • Er vant til at arbejde resultatorienteret
  • Erfaring med e-commerce
  • Er flydende på dansk og engelsk
  • Søger proaktivt ny viden
  • Har en overordnet forståelse for online marketing generelt

Hvordan det er at arbejde hos os

“Da jeg skulle ud og finde en praktikplads, synes jeg virkelig det var svært at finde en retning at gå – især med så meget teoretisk viden og kun 6 måneders praktisk erfaring. Heldigvis fik jeg en praktikplads hos stwentyfive, der 1) havde ressourcer og kompetencer til at lære fra sig og 2) havde brug for en person, der hurtigt kunne eksekvere på flere digitale kanaler.

Jeg fik tid og plads til at finde min egen vej i den digitale verden, da jeg fortsatte som trainee. Mange timers fordybelse og eksekvering med rigtigt kundearbejde, gav mig en fuldtidsstilling, hvor jeg kun er vokset mere med opgaverne og hvor jeg naturligt har påtaget mig mere ansvar. I dag er jeg stolt over at være startet som praktikant og nu 4 år senere kan kalde mig Senior Digital Marketing Specialist.”

Nicoline Fendahl Zeuten (2019-nu)

Lidt om dine muligheder . . .

Du træder ind i et af Danmarks mindst selvhøjtidelige bureauer – men når vi nu skal sælge dig stillingen, så kommer du altså til at hjælpe nogle af de absolut største danske brands med at skalere til udlandet.

En Client Managers rolle er at sætte strategien, målene og lede projekter på tværs af discipliner, sprog og kultur. Du er kundens repræsentant og står for den daglige koordinering af vores kunde teams samt tilpasning af strategi og marketingplan for at nå kundens fastsatte mål.

Skal du med på rejsen?

Interesseret i at blive en del af succesen i et spændende arbejdsmiljø?

Send os din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende til vi har fundet den rigtige kandidat.

Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Kim Justesen på [email protected] eller ringer på telefon 31318345.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Mød dine fremtidige samarbejdspartnere