Norsk marketing intern

Norsk marketing intern

Er du vår neste markedsføringspraktikant?

Kontakt: [email protected]

Sted: København, Danmark

Hos stwentyfive søker vi nå kreative, glade og ambisiøse praktikanter til vårt internasjonale performance team i København. Hvis du er typen som elsker digital markedsføring og gjerne vil jobbe med flere attraktive varemerker og webshops i et faglig miljø, så har du nå muligheten til å søke en av våre to norske praktikantstillinger. 

Hvem er stwentyfive?

stwentyfive har som mål å hjelpe danske nettbutikker med å skalere internasjonalt. Ved å bygge skreddersydde digitale kundereiser med en grundig lokal markedsforståelse, hjelper vi brands som SHAPING NEW TOMORROW, BOLD Drinks, Christopher Cloos, MUNTHE, Les Deux, Lakrids by Bülow og mange andre kule merker med å lykkes utenfor Danmarks grenser, blant annet i Norge.

Vi tilbyr blant annet hjelp med Google Ads, sosiale medier-annonsering, e-postmarkedsføring, markedsføringsautomatisering, innhold (både video, tekst, grafikk), strategi og rådgivning.

"Som praktikant i stwentyfive har jeg fått muligheten til å være en del av et godt arbeidsmiljø som ikke bare hjelper meg å lære om internasjonal markedsføring, men også sørger for at jeg ser frem til å møte morsomme utfordringer hver dag."

Viktor Løkkevol

Markedsføringspraktikant, 2023

Er du vår neste praktikant?

For at du skal være en del av temaet vårt, er det viktig:

  • At du engasjerer deg i det daglige arbeidet i teamet vårt og kommer med idéer.
  • At du har mot til å ta ansvar og prøve nye ting.
  • At du er nysgjerrig som bare [velg valgfritt banneord].
  • At du er en god kollega.
  • At du er ambisiøs og ønsker å bidra med dine kompetanser fra studiet.
  • At du brenner for å skape resultater.

 

Det blir beinhardt og til tider veldig hektisk. Til gjengjeld har vi det alltid gøy, og det er mulighet til å trene i kontorets gym, gå en tur eller slå sjefen i foosball (noe som ikke er så veldig vanskelig!).

Høres det interessant ut?

Arbeidstiden er 37 timer i uken, og du vil normalt møte i kontorets åpningstider i tidsrommet mellom 8-18. Her er det selvfølgelig mulighet for fleksibilitet.

Praktikantforløpet skal helst være en del av utdannelsen din. Som praktikant hos stwentyfive mottar du et bidrag på 2.000 DKK i måneden som supplement til studiestøtten din. Du får gratis lunsj, fri tilgang til trening i kontorets gym og et herlig og sosialt team rundt deg. 

Hvis dette høres ut som noe for deg, så skal du…
Sende CV og en kort beskrivelse av deg selv og hvorfor du ønsker praktikantplassen til Kim Justesen, Managing Partner på [email protected]. Vi holder løpende samtaler inntil vi finner de riktige personene. Hvis du har ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe Kim på telefon +45 31 31 83 45.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ps. Vi holder til i et ungt kontor- og gründermiljø der det løpende blir holdt events og sosiale arrangementer – så er det sagt…