Svensk marknadsföringspraktikant

Svensk marknadsföringspraktikant

Är du vår nästa marknadsföringspraktikant?

Kontakt: [email protected]

Plats: Köpenhamn, Danmark

Hos Stwentyfive söker vi just nu kreativa, glada och ambitiösa praktikanter till vårt marketing-team i hjärtat av Köpenhamn.

Om du är typen som älskar digital marknadsföring och gärna vill arbeta med flera attraktiva varumärken och e-handlare i en professionell miljö, så borde du söka en av våra två svenska praktikplatser.

Vem är stwentyfive

stwentyfive är driven av en mission om att hjälpa danska e-handlare med att skala internationellt. Genom att skräddarsy digitala kundresor med ingående lokal marknadsförståelse hjälper vi varumärken som SHAPING NEW TOMORROW, Christopher Cloos, MoonBoon, Frederik Bagger, Lakrids By Bülow och andra grymma danska varumärken med att få succé i bland annat Sverige. Och det är där du kommer in i bilden.

Vi erbjuder bland annat hjälp med Google Ads, annonsering på sociala medier, e-postmarknadsföring, marknadsföringsautomation, innehåll (både video, text, grafik), strategi och rådgivning.

"Att vara en del av en ung, internationell arbetsmiljö har verkligen lärt mig mycket om marknadsföring och om mig själv"

Marius Ramdahl

Marketing praktikant, 2023

Är du vår nästa praktikant?

För att du ska kunna bli en del av vårt team så är det ett måste att du:

  • Är engagerad i det dagliga arbetet i vårt team och att du kommer med egna idéer
  • Tycker om att ta ansvar och prova nya saker
  • Är nyfiken som bara [välj valfri svordom].
  • Är en bra kollega.
  • Är ambitiös och önskar att bidra med de kompetenser som du redan har från dina studier.
  • Brinner för att skapa resultat.

Det blir hardcore och vi arbetar kanske mer än många är vana till, men vi har samtidigt alltid roligt och det är möjligt att träna i gymmet på kontoret, gå en promenad och att slå chefen i foosball (vilket inte är särskilt svårt!).

Låter det intressant?

Praktikplatsen är på heltid, dvs. 37 timmar i veckan. Du har naturligtvis möjlighet att flexa i kontorets öppettid mellan 08.00-18.00. Kontoret ligger i Köpenhamn men du behöver inte bo i Danmark utan vi välkomnar även pendlare från Sverige.

Din praktik ska helst vara en del av din utbildning. Som praktikant hos stwentyfive får du ett bidrag på 2.000 DKK i månaden som ett tillskott till ditt studiebidrag. Du får dessutom gratis lunch varje dag, tillgång till kontorets gym och ett härligt och socialt team omkring dig.

Vi håller intervjuer löpande och tillsätter platserna så fort vi har hittat rätt personer. Om du har ytterligare frågor så är du välkommen till att ringa till Anna på telefon +45 53 70 60 38.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ps. Vi sitter i en ung kontor- och startup miljö där det löpande avhålls events, sociala arrangementer och AW:s – så är det sagt.